لوبیا سفید در بازار با شکست قیمت مواجه شد!

فواید لوبیا سفید
لوبیا سفید به دلیل داشتن مواد مغذی غنی با چندین فواید سلامتی همراه است.

لوبیا سفید در بازار منبع خوبی از پروتئین است. اگر با یک رژیم ورزشی مناسب و یک رژیم غذایی مغذی ترکیب شوند، می توانند توده عضلانی سالم را افزایش دهند.

اسیدهای آمینه که بخشی جدایی ناپذیر از پروتئین هستند، نقش مهمی در بسیاری از فرآیندهای بدن از جمله عضله سازی، انتقال مواد مغذی و تولید هورمون ایفا می کنند.

موسسه پزشکی مصرف روزانه حداقل 0.36 گرم پروتئین (0.8 گرم در کیلوگرم) را با توده عضلانی سالم مرتبط می کند. این معادل 54 گرم پروتئین برای کسانی است که 150 پوند (68 پوند) وزن دارند.

حبوبات، از جمله لوبیا سفید، می توانند به عنوان یکی از منابع اصلی پروتئین برای کسانی که از رژیم گیاهخواری یا وگان پیروی می کنند، استفاده شود.

با این حال، لوبیا سفید تنها منبع پروتئین نیست، به این معنی که حاوی تمام 9 اسید آمینه ضروری بدن شما نیست.

بنابراین، آنها را (با همان وعده غذایی یا در طول یک روز) با غلاتی مانند برنج، جو، ذرت و گندم که سایر اسیدهای آمینه ضروری را فراهم می کنند، ترکیب کنید. ترکیبی از حبوبات و غلات، مانند لوبیا و برنج، اغلب به عنوان پروتئین مکمل نامیده می شود.

فیبر کافی بدهید
لوبیا سفید پر از فیبر است.

به گفته موسسه پزشکی، توصیه روزانه فیبر حداقل 25 گرم در روز برای زنان و 38 گرم در روز برای مردان است.

بنابراین، سرو 1 فنجان لوبیا سفید (170 گرم) – شامل 11 گرم فیبر – تقریباً نیمی از نیاز روزانه زنان و حدود یک سوم نیاز مردان را دارد.

یک رژیم غذایی با فیبر بالا با سلامت گوارش بهتر همراه است و ممکن است با افزایش مقدار مدفوع و کاهش زمان بین حرکات روده، منظم بودن روده را بهبود بخشد.10، 11).

علاوه بر این، لوبیا یک نشاسته با قدرت بالا است که در روده بزرگ تخمیر می‌شود و ترکیبات مفیدی به نام اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه (SCFA) ایجاد می‌کند.

به نوبه خود، SCFA ها سلول های روده بزرگ را تغذیه می کنند و در متابولیسم کربوهیدرات ها نقش دارند.