خوردن روزانه 5 عدد پسته خام ریز و گردو سلامتی شما را تضمین می کند

پسته، خواص و نحوه مصرف آن را می خواهیم برای شما شرح دهیم بنابراین تا انتهای این مقاله ما را همراهی نمایید.

پسته خام ریز دانه های گیاه پسته (Pistacia vera) از خانواده Anacardiaceae است.

سرشار از مواد آنتی اکسیدانی، آنها متحدان عالی برای سلامت چشم و پیشگیری از اختلالات قلبی عروقی هستند.

بیایید بهتر بدانیم.> مواد مغذی اصلی پسته> خواص> پسته در آشپزخانه پسته، خواص و فواید مواد مغذی اصلی پسته پسته بسیار پرانرژی است و کالری بالایی دارد (حدود 600 کالری در هر 100 گرم) بنابراین باید مصرف شود.

در اعتدال بیش از همه برای کسانی که فشار خون، دیابت یا مشکلات چاقی دارند، همچنین به این دلیل که اغلب پس از نمک به بازار عرضه می شوند.
محتوای لیپید عمدتاً از چربی های تک و چند غیراشباع تشکیل شده است، بنابراین چربی های “خوب” هستند.
در پسته، در مقایسه با سایر دانه های روغنی، مقادیر بیشتری از مواد آنتی اکسیدانی وجود دارد: لوتئین، بتاکاروتن و توکوفرول.
همچنین تامین نمک های معدنی (فسفر، کلسیم، پتاسیم و آهن) و ویتامین ها (E، B1 و B6) ارزشمند است.

خواص پسته از آنجایی که بسیار پرانرژی است، برای تکمیل رژیم غذایی کودکان یا کسانی که ورزش می کنند بسیار عالی است.

مصرف منظم پسته به کنترل سطح کلسترول خون و جلوگیری از اختلالات قلبی عروقی کمک می کند.

آنتی اکسیدان های طبیعی این میوه ها به سلامت پوست و چشم کمک می کند.
در طب عامیانه که توسط اجداد ما انجام می شد، از پسته برای درمان دندان درد و ناراحتی های کبدی استفاده می شد.
خواص درمانی و غذایی پسته از قدیم الایام شناخته شده است و این دانه گرانبها یکی از اولین تنقلات بشر بوده است.

پسته در میان داروهای طبیعی برای کلسترول بالا: بقیه را کشف کنید سیر برای کلسترول بالا پسته در آشپزخانه پسته دانه ای است که به طور گسترده در آشپزخانه استفاده می شود.

پسته با رنگ سبز مشخص خود (مشخصه تا جایی که اصطلاح “پسته” برای نشان دادن سایه های دقیق این رنگ به کار می رود) و طعم بی نظیری که دارد، برای چاشنی ها و سس ها (پستو پسته را امتحان کنید) در دستور العمل های شور استفاده می شود. همچنین به عنوان یک ماده برای دسر، بستنی و نوقا.