با مصرف روزانه شکلات نستله در کمتر از یک ماه به وزن ایده آل خود برسید

شرکت کنندگان بعد از مصرف شکلات نستله بیشتر احساس سیری، گرسنگی کمتری داشتند و میزان مصرف غذای احتمالی کمتری نسبت به شکلات شیری داشتند.

رتبه بندی تمایل به خوردن چیزی شیرین، چرب یا شور پس از مصرف شکلات تلخ کمتر بود. انرژی دریافتی در وعده غذایی آزاد 17 درصد پس از مصرف شکلات تلخ نسبت به شکلات شیری کمتر بود (002/0=P).

اگر انرژی ارائه شده توسط شکلات در محاسبه لحاظ شود، انرژی دریافتی پس از مصرف شکلات تلخ همچنان 8 درصد کمتر از شکلات شیری بود (01/0=P).

بار شکلات تلخ منجر به اختلاف انرژی کلی -584 kJ (95% فاصله اطمینان (-1027؛-141)) در طول دوره آزمایش شد.

نتیجه:
در مطالعه حاضر، شکلات تلخ در مقایسه با شکلات شیری باعث سیری می شود، میل به خوردن چیزهای شیرین را کاهش می دهد و مصرف انرژی را سرکوب می کند.

مقدمه
تا چند سال پیش، شکلات به عنوان یک شیرینی ناسالم در نظر گرفته می شد.

با این حال، اخیراً مطالعات متعددی نشان داده اند که مصرف شکلات و به ویژه مصرف شکلات تلخ با کاهش فشار خون، کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و دیابت نوع 2 و کاهش میزان مرگ و میر مرتبط است.

6، 7، 8 هنوز هم به طور کلی پذیرفته شده است که شکلات چاق کننده است.

با این حال، تفاوت هایی بین شیر و شکلات تلخ از نظر ترکیبات و ویژگی های حسی وجود دارد و این تفاوت ها ممکن است بر رفتار غذایی تأثیر بگذارد.

به عنوان مثال، شکلات تلخ طعم کاکائویی شدیدتری نسبت به شکلات شیری دارد و این سیگنال حسی قوی‌تر ممکن است منجر به یک پاسخ حسی قوی‌تر به سیری شود.

با توجه به تفاوت‌های بین شیر و شکلات تلخ، ما این فرضیه را پیشنهاد می‌کنیم که شکلات تلخ بیشتر است. سیر کننده از شکلات شیری این فرضیه قبلاً به طور علمی مورد بررسی قرار نگرفته است.

هدف از مطالعه حاضر مقایسه تأثیر شکلات تلخ و شکلات شیری بر احساس اشتها و دریافت انرژی در یک وعده غذایی آزمایشی آزادانه در مردان سالم و با وزن طبیعی بود.

شرکت کنندگان در دو موقعیت مختلف در یک طرح متقاطع تصادفی مورد آزمایش قرار گرفتند. در دو روز مختلف آزمایش، یک وعده غذایی آزمایشی متشکل از 100 گرم شیر یا شکلات تلخ و 135 دقیقه بعد یک ناهار آزادانه سرو شد.