فردی با گردو فالی عصاره ای ساخت که می تواند تمام لک های رنگی را بر روی تمام سطوح پاک کند

میزان تولید، مصرف، صادرات و واردات گردو فالی ترکیه به تفکیک برآورد شده است.

در حالی که میزان تولید گردو در ترکیه در سال 2019 225 هزار تن بوده است، پیش بینی می شود در سال 2022 با روند افزایشی در سال های پیش بینی شده به حدود 240 هزار تن افزایش یابد.

به همین ترتیب تخمین زده می شود که میزان مصرف افزایش یابد و به حدود 320 هزار تن برسد.

پیش بینی می شود میزان صادرات که 8 هزار تن است در سال 2022 به 10 تن و میزان واردات به 120 تن برسد.

نسبت خودکفایی (SCR) و شاخص‌های وابستگی واردات (IDI) برای اندازه‌گیری میزان خودکفایی کشورها در هر محصول استفاده می‌شود.

هر دو شاخص اندازه گیری می کنند که چه مقدار از کل عرضه یک کشور توسط تولید داخلی یا واردات تامین می شود.

علاوه بر این دو نسبت، از شاخص صادرات برای نشان دادن میزان صادرات استفاده می شود.

بررسی شاخص های کفایت مربوط به تولید گردو امکان اظهار نظر در مورد آینده این بخش را فراهم می کند.

ترکیه کشوری با پتانسیل بالای تولید گردو است.

تخمین زده می شود که تقاضای گردو در سراسر جهان طی سال های گذشته افزایش یافته و در سال های آینده نیز افزایش خواهد یافت.

گردو که یک محصول سریع مصرف سالم است، به نظر می رسد با توجه به افزایش جمعیت جهان و تأثیر بیماری های همه گیر، برای مصرف افزایش یابد.

کاهش میزان خودکفایی گردو ترکیه به 75 درصد در سال 2022، ضریب وابستگی واردات ترکیه را افزایش خواهد داد.

به همین دلیل، افزایش مناطق تولید گردو برای ترکیه برای به دست آوردن جایگاهی در بازار جهانی گردو و تبدیل شدن به کشوری خودکفا بسیار مهم است.

تولید گردو در مناطق جنگل کاری خصوصی باید یک فعالیت تولیدی اجباری باشد و باید محصولات تولید شده به محصولات فرآوری شده با سود بالا تبدیل شود.

مناطقی که در آن کشت گردو انجام می شود عموماً مناطق محروم هستند که اراضی شیب دار وجود دارد و ارتفاع آن زیاد است و نمی توان تولید کشاورزی یک ساله انجام داد.

یک راه مهم برای اطمینان از توسعه منطقه ای انجام مطالعاتی است که سطح رفاه تولیدکنندگان را در مناطق خود افزایش دهد.

در این راستا تصور می‌شود با افزایش سازماندهی در مناطق تولید گردو، تحقق تسهیلات فرآوری از طریق ساختارهای سازمان‌یافته به توسعه منطقه‌ای کمک کند.