درمان کوید 19 با مصرف روزانه فلفل قرمز !

فلفل قرمز محصولی یکساله است که در ارتفاعات بین 1400 تا 2100 متر در سطح زمین رشد می کند رشد فلفل به خاکی با زهکشی خوب و غنی از مواد آلی و همچنین 600 تا 650 میلی متر باران نیاز دارد.

در خاکی که به خوبی آماده شده و عاری از علف های هرز چند ساله است به خوبی رشد می کند تکثیر فلفل قرمز با پرورش نهال در نهالستان انجام می شود برداشت بسته به منطقه 5 تا 6 ماه از زمان نشاء شروع می شود.

کاشت در ابتدای فصل باران اصلی انجام می شود (Alemnew Abay, 2010) فلفل قرمز زمانی برداشت می شود که کاملا قرمز شد و شروع به خشک شدن کرد پس از برداشت، فلفل خشک می شود و طبع فلفل قرمز پس از برداشت در این فصل بسیار دلنشین می باشد.

فلفل قرمز

خشک کردن سایه برای اولئورزین با کیفیت بالا توصیه می شود فلفل قرمز و فلفل قرمز از سبزیجات و ادویه جات پیشرو در کشور هستند شعاع مرکزی شرقی و جنوبی، غربی، شمال غربی وولگا، فوگرا، درا و لیبوکمکم (گوندار جنوبی)، جبیته نان و بوری (غربی گوجام)، الفا و دنبیا (گندار شمالی)، گانگوی (آوی) و کوبو (ولو شمالی) و بخش جنوبی کشور مناطق بالقوه تولید فلفل قرمز است (Alemnew Abay, 2010).

موسسه تحقیقات کشاورزی اتیوپی (EIAR) پنج نوع فلفل به نام‌های Marakofana، Bakolocale، Melkazala، Melkadema و Eshete منتشر کرده است در میان این گونه ها، Marakofana و Bakolocale به طور گسترده توسط کشاورزان استفاده می شود.

ماراکوفانا حدود 19 سانتی متر ارتفاع دارد، پوششی ضخیم و طبیعتی تحریک کننده دارد این تنوع مورد تقاضای کارخانه های ادویه جات مانند کارخانه ادویه اتیوپی است.

رقم باکولوکاله همچنین دارای رنگ قرمز و پوشش نازک است که به شدت تحریک‌کننده است و ارتفاع کل آن حدود 13 سانتی‌متر است (Alemnew Abay, 2010) فلفل قرمز یک محصول نقدی مهم در منطقه آمهارا برای بسیاری از تولیدکنندگان خرد است.

به طور متوسط ​​68٪ از تولید فلفل قرمز برای بازار در ایالت ملی منطقه ای آمهارا (CSA، 2009) است این محصول هم در بازار داخلی و هم در بازارهای صادراتی ارزش بالایی دارد.

از آنجایی که این محصول تجاری و صنعتی است برای کارگران شهری و روستایی ایجاد اشتغال می کند محصول اصلی فرآوری شده اولئورسین به کشورهای مختلف صادر می شود و زمین ادویه دار به بازار داخلی عرضه می شود اولئورزین که برای رنگ آمیزی مواد غذایی استفاده می شود از فلفل قرمز برای صادرات استخراج می شود ارقام رنگی قرمز تیره تقاضای فرآوری بسیار بالایی در کشور دارند.

  • منابع:
    1. A seminar review on red pepper (Capsicum) production and marketing in Ethiopia