خیارشور نمکینی که در صحنه جرم پیدا شد توانست معمای ماموران را حل کند

خیار (که با نام علمی Cucumis sativus شناخته می شود) متعلق به خانواده گیاه شناسی خربزه و کدو است.

خیار در دو نوع سرو می شود، خیار برش برای مصرف تازه و خیارشور نمکین برای تبدیل نهایی به ترشی.

خیارهای برش معمولاً با پوست بزرگتر هستند، در حالی که خیارهای ترشی با پوست نازکتر کوچکتر هستند.

خیار کالری بسیار کمی دارد اما حاوی ویتامین های مهم، مواد معدنی و محتوای آب بالایی است.

خوردن خیار ممکن است به فواید بالقوه زیادی برای سلامتی منجر شود، از جمله کاهش وزن، هیدراتاسیون متعادل، نظم گوارشی و کاهش سطح قند خون.

فصل حاضر به اثرات مختلف مفید میوه خیار برای سلامتی و همچنین محتوای آن می پردازد.

خیار تازه یکی از میوه های فوق العاده است. عادات غذایی خیار عالی است زیرا ما عادت داریم خیار را با دانه های آن بخوریم.

این عادت فواید سلامتی برجسته ای دارد. دانه های خیار حاوی طیف گسترده ای از مواد مغذی گیاهی از جمله کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها هستند.

خان و همکاران گزارش کردند که خیار فقط در برابر سودوموناس آئروژینوزا فعالیت ضعیفی دارد.

اوسواگوو و همکاران گزارش کردند که عصاره های اتانولی برگ دارای خاصیت ضد میکروبی بر روی میکروارگانیسم های بیماری زا برای سه پاتوژن انسانی S. aureus، P. aeruginosa و S. typhi به جز پاتوژن E. coli است.

سود و همکاران فعالیت ضد میکروبی بذرهای خانواده خیار – اعضای خانواده خیار Karella، Cucumber، Tinda، Kaddu، Loki را گزارش کردند.

تمام عصاره‌های دانه‌ها در برابر Serratiamarcescens، E. coli، Streptococcus thermophilous موثر بوده و هیچ مهاری در برابر Aspergillusniger، Candida albicans نشان ندادند.

مالک و همکاران پتانسیل ضد قارچی عصاره اتانولی خیار را در برابر شش قارچ گزارش کرد. قطر ناحیه مهار فعالیت مشابه داروی استاندارد گریزئوفولوین دارد.

سود و همکاران وجود مواد شیمیایی گیاهی مختلف مانند تانن ها، گلیکوزیدهای قلبی، ترپنویدها، کربوهیدرات ها، رزین ها، ساپونین ها و فیتواسترول ها را تایید کردند.

غربالگری فیتوشیمیایی با تجسم رنگ در خیار وجود فلاونوئید، تانن، ساپونین و استروئید را نشان داد.

آنالیز اسپکتروفتومتری فلاونوئید 0.36% (وزنی)، فنل 0.40% (وزنی/وزنی) و تیترومتری تانن 2.82% را نشان داد.